Provpaddla inför köp

Om du funderar på att köpa en Nelo surfski, vingpaddel eller torrdräkt är du mycket välkommen att provpaddla.

Med 10 meter till egen brygga och lugnt vatten är det väldigt enkelt. Låna surfski, flytväst, vingpaddel, neopreneskor och vattentäta surfskiskläder att ha utanpå dina vanliga träningskläder. Vi har omklädningsrum, värdeskåp och toalett.

Många som googlat sig till en surfskimodell och storlek, väljer en helt annan efter att ha diskuterat användningsområde, typ av paddelvatten, paddelerfarenhet och provat de modeller vi tillsammans tror kan passa.

Fundera på::

  • I hur höga vågor vill du kunna paddla? (10 cm, 50 cm, 1m, >2m?) 
  • Om du vill kunna ta med packning och kliva i land på klippiga öar, dvs vill du 
    ha en stark surfkski med packluckor (Nelo 510) eller vill du ha en som är lätt? (Nelo 520-560)

u kan provpaddlaProvpaddla på en kurs eller när butiken är öppen:

Prova på en kurs

Bästa sättet att komma fram till vilken surfski och vingpaddel som passar dig bäst brukar vara att prova på en KURS eftersom instruktören förklarar hur de fungerar, skillnader mellan modellerna och tekniken hur man använder dem. Under en kurs kan du prova flera olika surfskis och vingpaddlar, känna skillnaderna och lära dig en effektiv paddelteknik. 

Prova själv när butiken är öppen

  1. Innan du provpaddlar, se gärna INFOFILMER-SURFSKI och läs vår SURFSKI-FAQ
  2. Maila för att bestämma tid. Ange vilka modeller du är intresserad av så vi kan återkoppla om de är tillgängliga den tiden. Ange även din paddelerfarenhet, tänkt användningsområde samt din längd & vikt:  BUTIKENS ÖPPETTIDER

Om du är ovan paddlare, har grundläggande funderingar kring sittställning, paddelteknik eller surfskis är du naturligtvis också mycket välkommen att kika och klämma, men du får förmodligen ut betydligt mer av din tid om du bokar en kurs. På kurserna får du en strukturerad och lärorik genomgång av surfskis, vingpaddlar och hur de används. På kurserna visar vi också hur man tar sig upp om man välter.

Finns att provpaddla

Välkommen!    

/Magnus & instruktörerna

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.