Butikens öppettider

Öppettider

Butikens öppettider

Du är mycket välkommen att provsitta / provpaddla Nelo surfskis, prova kläder eller kika på tillbehör!

Butiken är öppen efter ÖK (maila eller ring) samt enligt ovan om öppettider visas ovan. Jag kan för det mesta, även tidiga morgnar och kvällar. Ofta kan jag med en timmes framförhållning.

Ca 3-18:e augusti paddlar jag Nelo 510 i skärgården.

Eftersom så många numera beställer kläder och tillbehör via hemsidan, packar jag webbeställningar i en lokal mer lämpad för det än butiken vid vattnet. Därför har jag inte vanliga öppettider i butiken. 

  • Onlinebeställningar av Kläder & Tillbehör skickas vanligtvis inom 24 timmar
  • Jag skickar inte surfskis eftersom mer än hälften av kunder som kommer till butiken och berättar om sina behov, tänkt användningsområde, typ av paddelvatten, tittar, känner, provsitter och ofta provpaddlar, väljer en annan modell, storlek eller färg än de googlat sig fram till. Du blir garanterat mer nöjd om du provsitter eller provpaddlar innan du köper. Självklart hjälper jag dig att optimera din sittställning genom att justera fotplatta, styrpedaler och styrlinor rätt för dig på din nya surfski.

/Magnus Fischer
magnus@kajakspecialisten.se
070-774 66 63 (maila om jag inte svarar när du ringer, paddlar troligen :)


Vi tar Swish (EJ Kort)

I butiken tar vi betalt med firma-Swish. Många har en beloppsgräns på 3000-5000 kr. De flesta kan justera upp beloppet i bank-appen, men vissa behöver göra det vid en dator.

Storsäljare

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.