Kursdatum & Bokning

Innan du väljer kurs och bokar, läs mer här:

>> INFO OM UTRUSTNING, INSTRUKTÖRER, PLATS m.m.

Kursdatum

Kursdatum och tider dyker upp i Kalendern nedan efterhand som instruktörerna vet när de kan arbeta. Datum för instruktörernas tävlingar och träningsläger bestäms ofta med kort varsel, därför dyker våra kurstillfällen ofta upp med kort framförhållning. Om du följer oss på Facebook får du info om när nya kursdatum finns att boka. Kurserna brukar börja i maj och kan bokas tidigast i april:

facebook.com/Kajakspecialisten.se

Kurser bokas och betalas genom att:

1. Klicka på aktuell rad i Kalendern ovan
2. Fyll i dina uppgifter
3. Betala med:

  • Swish
  • Kort (VISA eller Mastercard): kortet måste vara godkänt för internetköp hos din bank
  • Internetbank (Swedbank eller Handelsbanken) 

När betalningen är genomförd får du ett mail med en bekräftelse på din bokning och betalning, samt länk till kvitto, packlista m.m.

Om du får problem med betalningen:

Om bokad kurs inte betalas inom en halvtimme raderas bokningen och du får ett mail: "Din obetalda bokning har avbokats".

Om du börjar boka dig, men av någon anledning inte fullföljer betalningen, kan du inom en halvtimme återuppta processen och fullfölja betalningen genom att klicka på den röda knappen "Gå till betalning" som visas på kursens Bokningssida. Om knappen inte visas kan du boka dig genom att fylla i dina uppgifter "från början" och sedan betala.


NÄR KAN EN KURS STÄLLAS IN?

Att paddla i regn är inget problem, däremot kan kursen ställas in vid åskväder eller vid mycket kraftiga vindar (detta har dock hittills aldrig hänt, kraftiga vindar och åskväder är vanligen snabbt övergående).

EGEN KAJAK/SURFSKI PÅ KURSERNA

Kurserna har samma pris om egen kajak används. Vi rekommenderar att kursdeltagare använder Kajakspecialistens surfskis på kurserna.

KRAV PÅ DELTAGARE

Du behöver vara minst 10 år gammal, kunna simma 200 meter, samt vara i god kondition.

AVBOKNING

Betald aktivitet återbetalas ej Vid sjukdom återbetalas hela beloppet minus 500 kr mot uppvisande av läkarintyg.

FÖRSÄKRING OCH ANDRA VILLKOR

Deltagande sker på egen risk, varför du bör ha en gällande försäkring som täcker eventuella skador på person eller material. Vid skadad eller förlorad utrustning är kunden till fullo ersättningsansvarig. Kajakspecialisten har inga försäkringar som skyddar kunden. Utrustningen är endast försäkrad gentemot tredje man.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.