Hem > Nelo Surfski > NELO Surfski > Färger & Design

Färger & Design

Nelo 510

Finns i Blått, Limegrönt och Rosa. En vit 510-prototyp figurerar i en reklamfilm för Nelo 510, men den blev med tiden lite flammig/solkig och Nelo bestämde sig därför för att inte producera vita plastkajaker.

520, 550, 560 och 600

Nelo har valt att som standard tillverka sina lätta kolfiber/kevlar surfskis mörkblå med signalgul tejp (för att synas).

Vi har valt att lagerföra Nelos lätta surfskis helvita, ibland med en färgad mittlinje. Repor brukar bli vita, därför syns repor mindre tydligt om surfskin är vit. Vita repor lyser tydligt i mörka färger. Vit är sval i solen och vid eventuella reparationer är det lättare att hitta en vit nyans som överensstämmer med den originalvita nyansen än alla möjliga andra färger och nyanser.

Som standard lagerförs helvita surfskis med orange signalfärgad tejp (som lätt kan tas bort) och helvita med röd mittlinje. Andra färger på mittlinjen kan specialbeställas, men räkna med lång leveranstid (upp till ca tre månader, ibland mer). Vanligaste beställningarna är helvit med mittlinjen i färgen Röd, Orange eller Bordeaux (vinröd).

Du kan också beställa enligt Nelos egna färgfält, se: Nelo.eu (räkna även där med leveranstider på upp till tre månader eller mer).

Signalfärger för att synas bättre

Alla Nelo surfskis, utom de i plast (Nelo 510), kan beställas med signalfärgad tejp i färgerna neonorange eller neongul.

Material 7/SCS (11 kg): specialdesign

På surfskis som beställs i materialalternativet 7/SCS kan färgfälten designas fritt utan extra kostnad.


Färg på mittlinjen från vänster till höger:

 

Light Green, Bordeaux, Bordeaux, Red, Orange

 

 

 

 

Vilken är din färg?

 Följ oss på
Facebook