Hem > Kursöversikt > Fem Teknikpass

Fem TeknikpassFem Teknikpass

Efter kursen har du möjlighet att utveckla din paddelteknik ytterligare under Fem Teknikpass: individuella tekniktips i liten grupp med en instruktör på vattnet

De flesta som paddlar Teknikpass gör det för att:

  1. Utveckla sin paddelteknik och bli en bättre paddlare
  2. Prova olika surfskis / kajaker / vingpaddlar inför köp
  3. Paddla snabbare på ÅEC/DKM+ eller något annat motionslopp
  4. Paddla snabbare och orka längre på tältturer

PRIS
1 290 kr (5*45 min på vattnet med instruktör)

  • Neopreneskor, neoprenebyxor, paddel, flytväst och kajak/surfski finns att låna
  • Vi utgår från Kajakspecialistens brygga

ANTAL DELTAGARE

1-5

För dig som

När du gått kursen Lär dig paddla eller Effektiv Paddelteknik och på kursen övat att ta dig upp i surfskin efter en kapsejsning är du välkommen att paddla Fem Teknikpass. Om du missade att öva det på kursen kan du naturligtvis göra det på första Teknikpasset. Med den teknik vi lär ut är det både snabbt och enkelt att ta sig upp.

Efter Fem Teknikpass brukar de flesta ha utvecklad sin paddelteknik rejält, vilket brukar resultera i avsevärt högre tempo utan högre ansträngningsnivå. Passen är inte tänkta som fysiskt krävande träningspass och upplägget är anpassat så alla kan vara med.

inom två veckor

På kursen lärde du dig troligen en hel del nytt. Erfarenhetsmässigt är det bra att paddla de fem Teknikpassen inom två veckor efter kursen för att sätta tekniken. Om du inte har möjlighet att göra det är det naturligtvis bättre att paddla en gång i veckan än inte alls.

Avsluta alltid med att glida ned i vattnet från kajaken och öva att komma upp igen, både från vänster och från höger sida.

Bli Medlem?

När du paddlat Fem Teknikpass är du välkommen att bli medlem. Som medlem har du tillgång till Kajakspecialistens kajaker/surfskis dygnet runt via ett bokningssystem på hemsidan och egen nyckel. På en Introduktionstur visar vi bland annat stenarna under ytan du inte skall krocka med :-)


Betala Fem TeknikPass
Klicka här


Boka de fem Teknikpassen

Klicka på aktuell Kalenderrad nedan och sedan på den röda bokningsknappen. Den visas endast om du har betalat de fem passen och är inloggad. En rekommendation är att du paddlar de fem passen inom två veckor.

Innan du paddlar ditt första Teknikpass

  • Läs vad du behöver ta med dig (tag ALLTID med dig ett torrt & varmt klädombyte). Se menyplattan uppe till höger
  • Fler Teknikpass kan utlysas med kort varsel, håll koll ofta i Kalendern

  • Obokade Teknikpass kan ställas in, boka dig därför i god tid

  • Röd Kalenderrad = du är bokad

AVBOKA

Om du får förhinder att deltaga på ett Teknikpass du har bokat är det viktigt att du avbokar så tidigt som möjligt. Logga in och avboka i Kalendern (maila / ring / sms:a INTE).

Fullbokat?

Maila magnus om Teknikpass du vill boka är fullbokade, eventuellt går det att fixa fler Teknikpass tidigare eller senare.

Jun -19 Tid Aktivitet Platser kvar Pris
26 ons 17:30-18:45  Teknikpass 0
Jul -19 Tid Aktivitet Platser kvar Pris
07 sön 12:30-13:45  Teknikpass 5
10 ons 17:30-18:45  Teknikpass 5
14 sön 12:30-13:45  Teknikpass 5

 Följ oss på
Facebook